Yalnızlığın Sessiz Kadrajları: Zeki Demirkubuz CerModern’de

CerModern, Zeki Demirkubuz’un “Hayatta ve Fotoğrafta En İyi Pozu Yalnızlar Verir” başlıklı kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.

CerModern, 1–30 Kasım 2025 tarihleri arasında Zeki Demirkubuz’un “Hayatta ve Fotoğrafta En İyi Pozu Yalnızlar Verir” başlıklı kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.

Demirkubuz, fotoğraf pratiğinde sabitlenmiş kareler aracılığıyla farklı coğrafyalardaki anları bir araya getirerek yalnızlık temasını merkezine alıyor. Sanatçı, dramatik kurgulardan ve yönlendirmelerden uzak, müdahalesiz bir bakışla sade ve yalın görüntüler sunuyor.

Herhangi bir hikâye veya yorum dayatmadan var olan bu kareler, yalnızlığın doğrudanlığıyla izleyiciyi yüzleştiriyor. Sessiz, söze ihtiyaç duymayan ama yoğun duygu barındıran anlar, ziyaretçiye içsel bir tanıklık alanı yaratıyor.

Küratör: Ebru Yılmaz
Tarih: 1–30 Kasım 2025
Yer: CerModern